Lindeengen 20

· Købscases (Afsluttet)

Beskrivelse

Projektet i Skovlunde har bestået i at opdele den førhenværende matrikel i to matrikler. Lindeengen 20 blev udmatrikuleret og har været en konverteringscase fra erhverv til almen bolig. Boligen er i processen blevet total istandsat.

Boligen er en gennemrenoverede kvalitetsvilla  på hele 196 boligkvadratmeter samt 87 kvadratmeter kælder/underetage. Ejendommen byder desuden på en stor vestvendt terrasse med en naturskøn beliggenhed lige ud til grønne områder og stisystemer.

Familievillaen er gennemrenoveret i 2018 og rummer et fantastisk opholdsrum med direkte udgang til husets terrasse. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen, hvor hele familien kan samles. Med loft til kip og store vinduespartier byder rummet på et flot lysindfald fra ovenlysvinduerne. Villaens værelsesafdeling rummer tre store værelser – alle med loft til kip. Desuden rummer huset to badeværelser, der er holdt i samme flotte elementer og det ene endda med dobbelt brus. Villaen rummer desuden 87 kvadratmeter istandsat underetage. Her findes tre disponible rum samt et større multifunktionsrum, hvor der er rig mulighed for at indrette sig, som man ønsker.

  • Købt: 1/6 2017
  • Færdigudviklet: Maj 2018

Beliggenhed