Om os

MARC MØLLER

CEO & Founder

CEO & Founder, Marc, uddannet Cand. Merc. Finance & Strategic Management fra Copenhagen Business School kombineret med ophold fra California State University of Northridge, London School of Economics og Harvard University.

Marc blev som 17 årig professionel fodboldspiller. Karrieren startede i FC Midtjylland, fortsatte fem år i Lyngby Boldklub for herefter at slutte hvor det hele startede, i FC Midtjylland. Fodboldkarrieren sluttede desværre i en alt for ung alder – 25 år, hvor kroppen efter syv operationer satte en stopper for den aktive fodboldkarriere.

Efter fodboldkarrieren, sideløbende med studierne og inden etableringen af MM Properties besad Marc en studiestilling hos Novo Nordisk i afdelingen “Corporate Financial Planning” en afdeling under “Corporate Finance”.

Marc kommer i øvrigt fra en familie med dybe rødder i ejendomsbranchen og startede i efteråret 2014 MM Properties.

MARK DALSGAARD SØRENSEN

Head of Operations

Mark, uddannet Finansøkonom fra CPH Business kombineret med ophold i Bangkok og et high school ophold i Portland, Oregon, USA. Mark blev færdig med HD(O) fra Copenhagen Business School i 2021.

Mark startede karrieren indenfor ejendomsudvikling og optimering i MM Properties, hvor han startede i 2015. Mark har altid haft interesse og passion for ejendomme, og vidste allerede før Finansøkonom uddannelsen, at denne vej, var den rette.

Mark er ansvarlig for projekter i alle størrelser, koordinering med VVS’ere, tømrer og elektrikere, løbende vedligehold, udvikling af ejendomme, kontrol af processor, optimering af forretningsgange- og ejendommes drift og kontakt med lejere. Mark er også firmaets handyman som varetager projekter og opgaver i alle størrelser.

EMIL LARSEN

Head of Rentals

Emil har inden hans ansættelse ved MM Properties, gået Iværksætter vejen, hvor Emil udviklede et koncept inden for sport, med personalisering af sportsprodukter der blev solgt igennem en webshop.

Fra Emil var 18 år, spillede han professionel fodbold. Emil startede i Lyngby Boldklub, hvor han derefter kom en tur til Odense og spillede for Odense Boldklub. Herefter gik turen til USA, hvor Emil spillede for Columbus Crew. Grundet en skade, stoppede Emil karrieren som 26 årige.

Interessen for ejendomme og ejendomsudvikling, har Emil altid haft.

Emil står til daglig for udlejning, optimering af ejendomme, dialogen med lejere, ejendomsadministrationen samt koordinering og planlægning af diverse opgaver.

RASMUS LARSEN

Operations

Rasmus er uddannet ejendomsservicetekniker og har arbejdet indenfor vedligeholdelse og optimering af store ejendomme igennem de sidste 5 år.

Rasmus har haft interesse for vedligeholdelse og optimering af ejendomme siden folkeskolen og valgte derfor at tage uddannelsen som ejendomsservicetekniker.

Rasmus startede i MM Properties i efteråret 2022 og arbejder med den dagelige service – og vedligeholdelse af ejendommene, kontakt med lejerne og diverse opgaver indenfor ejendomsservice.