Guldborgvej 36, 2. 12.

· Købscases (Afsluttet)

Beskrivelse

Casen på Guldborgvej har været et renoveringsprojekt, for at udnytte lejlighedens potentiale. Den er beliggende i det attraktive svømmehalskvarteret på Frederiksberg. 

Den ny-istandsatte og moderne lejlighed byder velkommen til en ideelt udnyttet og rummelig fordelingsentre. Fra entreen er der direkte adgang til et meget stort køkken alrum, hvor man med de mange kvadratmeter både har mulighed for at indrette spisebordsafdeling samt sofaarrangement. Køkkenet er totalrenoveret og har nu et nyt Invita køkken, der fremstår flot og i stilrene materialer tilbyder naturligvis integrerede hårde hvidevarer. Fra køkken alrummet er der direkte udgang til stor vestvendt altan, hvor man i sommerperioden vil kunne nyde solen det meste af dagen. Altanen vil kunne fungere som en fast integreret del af rummet, eftersom der er installeret skydedøre af samme årsag. Lejelighedens badeværelse er rummeligt i klassiske hvide fliser med nye flotte elementer. Hyggeligt soveværelse til gårdsiden, så nattesøvnen ikke forstyrres.

Veldrevet og sund ejerforening med fællesfaciliteter såsom elevator, cykelskur og gode parkeringsmuligheder i al almindelighed. Lejligheden er beliggende hvor det meste kan nås inden for 5 minutter på cykel, blandt andet metro, CBS, cafeer og restauranter samt Frederiksberg Have.

  • Købt: 1/5 2018
  • Istandsat: 2018

Beliggenhed