Fredheimvej 2B

· Købscases (Afsluttet)

Beskrivelse

Unik 282 kvm liebhavervilla på en af Danmarks dyreste og mest ekslusive adresser. Ejendommen er placeret centralt i Vedbæk, skønt tilbagetrukket fra Strandvejen ad en lille lukket vej, der fører helt ned til Øresund og tæt på både Rungsted- og Vedbæk Havn.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra Strandvejen ned mod Øresund. Bag den flotte indgangsport ligger villaen placeret for enden af den arkitekttegnede japansk inspirerede forhave og imposante indkørsel, indviet af Grevinde Alexandra.

Ejendommen har netop gennemgået en større udvendig og indvendig modernisering og forvandling herunder b.la. facader og udendørs arealer mv. Grunden rummer 5516 kvadratmeter og danner de bedste forudsætninger for plads til swimmingpool, indrammet af romerske cylindriske søjler. Sol- og overdækket terrasse, anneks med badeværelse og stor parklignende have, hvor pompøse store træer, rododendron og buske giver en meget privat atmosfære. Ejendommen har desuden brugsret til en skøn ugeneret strand med fælles badebro.

Fra husets hovedindgang føres man via hallen direkte ind i hjertet af huset. Den store åbne stue med loft til kip og panoramavinduer skaber et fantastisk lysindfald og udsigt over husets smukke have. I forlængelse af stuen, forbinder husets tosidede biopejs stuen med det store lyse køkken-alrum, hvorfra der er udgang og udsyn til villaens swimmingpool, have og sydvestvendte terrasse. Villaen har to store børneværelser med tilhørende toilet og bad, samt gæstetoilet og gæsteværelse. Husets masterbedroom har adgang til indbygget walk-in-closet, direkte udgang til haven samt stort luksuriøst badeværelse med spamiljø under store vinduespartier. Husets bryggers er med direkte adgang til den aflukkede dobbelte garage og ejendommens tempereret vin-rum med plads til vinsamlingen. Husets dobbeltgarage er netop opført og har elektroniske censorer.

  • Købt: 15/7 2016
  • Solgt: 15/8 2018

Beliggenhed