Kettebakken 22

· Købscases (Afsluttet)

Beskrivelse

Fantastiske 228m2 idyl i Skodsborg. 
Denne villa, beliggende i det rolige Aggershvilekvarter, med skøn natur og flotte marker tæt på, tilbyder et skønt familieliv og unikke omgivelser. 
Øresund, Vedbæk- og Skodsborg Strand er nær, samtidig finder man gode skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder tæt på. 

Ejendommen har 3 værelser, 2 badeværelser, et hyggeligt stuemiljø med fremragende udsigt over Høje Sandbjerg. 
Fra stuen er der direkte udgang til vestvendt terrasse. 
Ejendommen inderholder hyggelig entré med skabe, herefter finder man fordelingsgang med adgang til to gode værelser – det ene med eget private badeværelse – også her i pæne lyse klinker. Desuden er der endnu et badeværelse med brus i lyse neutrale farver i forbindelse med fordelingsgangen. Fra gangen finder man en stor stue med fransk altan samt skøn udsigt over området. Desuden har man flisebelagt terrassemiljø med skøn aftensol. I forlængelse af stuen finder man et pænt køkken i lyse farver – også her med god udsigt, herfra har man også adgang til bryggers/vaskerum. Fra stuen/mellemgang finder med endnu et værelse – perfekt til kontor eller evt. gæsteværelse. Fra stuen finder man nedgangen til underetagen over terræn, hvor man har et stort yderst brugbart rum – perfekt til teenage afdeling m.m. Fra rummet er der udgang til haven med tilhørerende opbevarings skur/rum.