Om os

14797386_10210291468904885_1107433170_n

Marc Møller

CEO & Founder

CEO & Founder, Marc, uddannet Cand. Merc. Finance & Strategic Management fra Copenhagen Business School kombineret med ophold fra California State University of Northridge, London School of Economics og Harvard University.

Marc blev som 17 årig professionel fodboldspiller. Karrieren startede i FC Midtjylland, fortsatte fem år i Lyngby Boldklub for herefter at slutte hvor det hele startede, i FC Midtjylland. Fodboldkarrieren sluttede desværre i en alt for ung alder – 25 år, hvor kroppen efter syv operationer satte en stopper for den aktive fodboldkarriere.

Efter fodboldkarrieren, sideløbende med studierne og inden etableringen af MM Properties besad Marc en studiestilling hos Novo Nordisk i afdelingen “Corporate Financial Planning” en afdeling under “Corporate Finance”.

Marc kommer i øvrigt fra en familie med dybe rødder i ejendomsbranchen og startede i efteråret 2014 MM Properties.

 

14808755_10210291431783957_1194039448_o

Mark Dalsgaard Sørensen

Head of Operations

Mark, uddannet Finansøkonom fra CPH Business kombineret med ophold i Bangkok og et high school ophold i Portland, Oregon, USA. Nu i gang med HD(O) fra Copenhagen Business School som afsluttes i 2021. 

Mark startede karrieren indenfor ejendomsudvikling og optimering i MM Properties, hvor han startede i 2015. Mark har altid haft interesse og passion for ejendomme, og vidste allerede før Finansøkonom uddannelsen, at denne vej, var den rette. 

Mark er ansvarlig for koordinering med VVS’ere, tømrer og elektrikere, løbende vedligehold, udvikling, kontrol, optimering og kontakt med lejere. Mark er også firmaets handyman som varetager projekter og opgaver i alle størrelser.

 


Philip Lind-Bendixen

Ejendomsadministrator / Executive Assistant

Philip har inden hans ansættelse ved MM Properties blandt andet arbejdet i militæret, hvor han var Garder i Den Kongelige Livgarde og senere uddannet sergent i Sønderborg, hvorefter han finpudsede hans leder egenskaber og militære færdigheder som infanterist ved Kampskolen i Oksbøl. Derefter var Philip mellemleder ved Gardehusarregimentet i Slagelse.

I 2019 blev Philip færdiguddannet Finansbachelor fra CPH Business City. Under finansbacheloruddannelsen havde Philip et semester i Bogotá, Colombia som gav ham et unikt indblik i en ny og fremmed kultur. Et semester senere fik Philip en praktikplads hos Luxury Estates Mallorca og flyttede et halvt år til sydvest Mallorca for at prøve kræfter med ejendomsmæglerbranchen udenfor Danmark.

Interessen for ejendomme og ejendomsudvikling, har Philip kunne bruge både praktisk og teoretisk under studierne på CPH Business. Philip vandt 1. pladsen sammen med hans studiegruppe, en case competition for Jeudan, for at vise hvordan kontorfællesskaber kan optimeres for kommende og nuværende kunder. Sideløbende har Philip også hjulpet med at indrette og optimere et stort kontorfællesskab på Njalsgade, Amager.

Philip står til daglig for ejendomsadministrationen, optimering af ejendomme, dialogen med lejere, bogføring samt koordinering og planlægning af diverse opgaver.