Om os

14797386_10210291468904885_1107433170_n

Marc Møller

CEO & Founder

CEO & Founder, Marc, uddannet Cand. Merc. Finance & Strategic Management fra Copenhagen Business School kombineret med ophold fra California State University of Northridge, London School of Economics og Harvard University.

Marc blev som 17 årig professionel fodboldspiller. Karrieren startede i FC Midtjylland, fortsatte fem år i Lyngby Boldklub for herefter at slutte hvor det hele startede, i FC Midtjylland. Fodboldkarrieren sluttede desværre i en alt for ung alder – 25 år -, hvor kroppen efter syv operationer satte en stopper for den aktive fodboldkarriere.

Efter fodboldkarrieren, sideløbende med studierne og inden etableringen af MM Properties besad Marc en studiestilling hos Novo Nordisk i afdelingen “Corporate Financial Planning” en afdeling under “Corporate Finance”.

Marc kommer i øvrigt fra en familie med dybe rødder i ejendomsbranchen og startede i efteråret 2014 MM Properties.

 

 

14808755_10210291431783957_1194039448_o

 Mark Dalsgaard Sørensen

Driftansvarlig & Executive Assistant

Mark, uddannet Finansøkonom fra CPH Business kombineret med ophold i Bangkok og et high school ophold i Oregon, USA.

Mark startede karrieren indenfor ejendomsudvikling og optimering i MM Properties, hvor han startede i 2015. Interessen for ejendomme har altid været der som fundament, men nu skulle fundamentet bebygges. Mark er til daglig firmaets handyman og står for løbende vedligehold af ejendomme og lejemål.

 


Philip Lind-Bendixen

Ejendomsadministrator / Assistent

Philip er i gang med syvende og sidste semester på finansbachelor uddannelsen på CPH Business City. Philip tog et semester i Bogotá, Colombia som gav ham et unikt indblik i en ny og fremmed kultur. Et semester senere fik Philip en praktikplads hos større ejendomsmæglerforretning på Mallorca og flyttede et halvt år til sydvest Mallorca for at prøve kræfter med ejendomsmæglerbranchen udenfor DK.

Philip står til daglig for bogføring samt koordinering og planlægning af diverse opgaver samt . Virksomhedens størrelse giver god mulighed for Philip, til at udvikle sig, påtage sig ansvar og afprøve teori i praksis som passer perfekt til en kommende finansbachelorer.