Om os

14797386_10210291468904885_1107433170_n

Marc Møller

CEO & Founder

CEO & Founder, Marc, uddannet Cand. Merc. Finance & Strategic Management fra Copenhagen Business School kombineret med ophold fra California State University of Northridge, London School of Economics og Harvard University.

Marc blev som 17 årig professionel fodboldspiller. Karrieren startede i FC Midtjylland, fortsatte fem år i Lyngby Boldklub for herefter at slutte hvor det hele startede, i FC Midtjylland. Fodboldkarrieren sluttede desværre i en alt for ung alder – 25 år -, hvor kroppen efter syv operationer satte en stopper for den aktive fodboldkarriere.

Efter fodboldkarrieren, sideløbende med studierne og inden etableringen af MM Properties besad Marc en studiestilling hos Novo Nordisk i afdelingen “Corporate Financial Planning” en afdeling under “Corporate Finance”.

Marc kommer i øvrigt fra en familie med dybe rødder i ejendomsbranchen og startede i efteråret 2014 MM Properties.

 

 

14808755_10210291431783957_1194039448_o

Mark Dalsgaard Sørensen

Driftansvarlig & Executive Assistant

Mark, uddannet Finansøkonom fra CPH Business kombineret med ophold i Bangkok og et high school ophold i Oregon, USA.

Mark startede karrieren indenfor ejendomsudvikling og optimering i MM Properties, hvor han startede i 2015. Interessen for ejendomme har altid været der som fundament, men nu skulle fundamentet bebygges. Mark er til daglig firmaets handyman og står for løbende vedligehold af ejendomme og lejemål.

 

 

Caroline Voldsgård Eriksen

Ejendomsadministrator / Assistent

Caroline, i gang med 4. semester af HA Almen fra CBS. Caroline kommer fra Herning i det jyske, men er nu bosat på det flotte Østerbro. Hun har tidligere arbejdet som piccoline i en bank og herefter som designer i en større virksomhed. Caroline står til daglig for koordinering og planlægning.

Jobbet hos MM Properties går godt i spænd med Carolines økonomiske interesser, som primært ligger ved det strategiske område. Den administrative stilling i en startup virksomhed som MM Properties er derfor et godt supplement til hendes videre uddannelse.