Store Gråbrødrestræde 9-11

· Projekter (Igangværende)

Beskrivelse

KVARTERET:
I foråret 2019 begyndte opførelsen af 10 flotte, nye og moderne lejligheder med masser af charme og en af de bedste placeringer, centralt beliggende i Roskilde. Fra adressen på Store Gråbrødrestræde, er du kun få meter fra den smukke Gråbrødre Kirkegård og ca. 100 meter til den hyggelige gågade, Algade, samt gåafstand til Domkirken og Roskilde Station (4. min gang) med regelmæssige togafgange til og fra København med en transporttid på kun 23 min..

LEJLIGHEDEN:
Lejligheden ligger i en smuk nyopført ejendom fra 2020. Ejendommen er bygget efter højeste kvalitet og standard. Med til lejligheden er der mulighed for at leje p-plads i aflåst p-kælder.
Ejendommen er blevet hyldet af de lokale roskildegensere på Facebook d. 17. dec. 2019 i gruppen ”Roskilde før og nu”, hvor der er anerkendelse af byggeriet.

Ejendommen bliver udstyret med helt nye og moderne elevatorer, hvor der er lagt vægt på sikkerhed, rummelighed og stilrent design.

Ejendommens flotte ydre går igen indvendigt i lejligheden, som kommer til at fremstå meget lys og moderne. Hele lejligheden er udstyret med gulvvarme. Her er hvidmalede vægge, højt til loftet, lyse gulve og et smukt Svane køkken, komplet med Siemens hårde hvidevarer i form af ovn, opvaskemaskine og stort køle-/fryseskab. Indretningen med store, reelle rum minimerer spildpladsen og maksimerer indretningsmulighederne.

Lejlighedens entré med garderobe fører dig til et åbent køkken i en stor stue og et dejligt stort soveværelse med et stort indbygget skab. Fra stuen er der vinduespartier mod baggården, og mod Gråbrødre kirke, hvorfra der kommer masser af lys ind i lejligheden.

Det flotte badeværelse – naturligvis også med gulvarme – har en stor og rummelig bruseniche i store lysegrå fliser, et moderne væghængt toilet, samt vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens.
Der er i ejendommen indlagt Fiber til TV og bredbånd.

– Der er fra lejligheden mulighed for at benytte en stor og fantastisk fælles tagterrasse i baggården, som blev opført i efteråret 2019.

Om Ejendommen:

  • Byggeriet begyndte foråret 2019.
  • Byggeriet stod færdig 1. juni 2020.
  • Alle 10 lejligheder blev lejet ud fra 1. juni 2020.

Beliggenhed